Biblioteka besplatnog sadržaja

Kako da u moru biznis ideja pronađeš svoju?

Ova iskustvena radionica ima za cilj da ti pomogne da u moru i svojih i tuđih ideja za biznis, prepoznaš onu koja oslikava tebe, tvoju ličnost i jedinstvenost.

Kako bi znala da je prava, moraš da je osetiš kao svoju, da ti je do nje stalo više nego do ostalih. Zato ćeš na radionici ‘spašavati’ svoju izabranu ideju.

Na kraju ćeš joj od ostalih dodati ono što smatraš da bi je dopunilo ili usavršilo.

Uživaj u plovidbi 🙂

Da odluka ne bude muka

Na ovoj radionici naučiću te kako da brže i lakše doneseš odluku o svom preduzetničkom koraku, bilo da je to pronalaženje tvoje ideje ili njeno puštanje da ugleda svetlost dana.

Sadrži 4 dela:Tvoje lično iskustvo odlučivanja, Izgovor kao putokaz, Vreme je za odluku i Spremna za start!

Kako da znaš koja biznis ideja je za tebe

Već neko vreme te kopka misao da pokreneš ‘nešto svoje’. Maštaš o vremenu koje ćeš da kreiraš po svojoj volji. Kreativnost ti se budi, ali nemaš predstavu šta bi to konkretno moglo da bude. Možda sumnjaš u ideju koju već imaš, pitaš se da li je to ona prava za tebe, a možda imaš i pun kofer ideja, iz kojeg nijedna nije izašla. I ti i dalje sediš na istom poslu koji odavno nije za tebe. A ni ti za njega.

Mnogo toga znaš, spremna si i da učiš nove stvari, ukoliko je potrebno, ali pre toga želiš da znaš šta je to čemu ćeš se posvetiti temeljno i još važnije, od srca.

Radionica Kako da znaš koja biznis ideja je za tebe nastala je iz želje da te približi ovim odgovorima i da ti podstrek da kreneš. Ovog puta i sa smislom i iz srca.

Na radionici ću ti predstaviti zanimljiv okvir za razmišljanje iz kojeg ćeš uvideti koja i kakva ideja tebi najbolje leži i po kojim kriterijumima da je izabereš.

Otkrij u čemu si dobra i napravi posao od toga. Ostvari se - prvi korak.

Seti se kad si poslednji put nekom pomogla ili izvukla stvar, dala rešenje za neki problem. ŠTA SI TADA URADILA? Ništa ne uzimaj zdravo za gotovo, ne potcenjuj nijednu stvar i uvek imaj u vidu da nešto što ti radiš sa lakoćom, neko drugi ulaže ogroman napor da uradi. Npr. ja sa digitalnim dokumentima. Većina mojih klijentkinja je u ovome mnogo veštija.

Još konkretnije, tvoj zadatak jeste da se prisetiš situacije kada si nekom pomogla a da si u tome i sama uživala, da se to što si radila i tebi dopalo, pokretalo te.

Cilj ove radionice jeste da te približi idealnom spoju veština koje već imaš i koje voliš da koristiš, jer ćeš samo tada dobiti osećaj – Ostvarena sam!

Kako da kreneš u promenu karijere

Već duže ti se mota po glavi ideja o promeni, ali se nikako ne usuđuješ. Previše je informacija, čula si uspešne priče drugih žena, ali ti i dalje tapkaš u mestu. Ono što znaš jeste da se nalaziš na karijernoj prekretnici I da bi ‘nešto drugo’ od ovog sada ali ne znaš šta bi to bilo.

Na ovoj radionici ćeš kroz sistematičan pristup i nekoliko vremenski definisanih koraka koje sam nazvala susreti sa sobom, dobiti jasnije uvide u kom smeru da kreneš.

  Kako da otkriješ posao koji ćeš da radiš za sebe

  Ovaj e book namenjen je tebi ukoliko izgovaraš ovu rečenicu – Hoću nešto svoje, ali ne znam šta i pomoći će ti u otkrivanju ideje za posao koji ćeš raditi za sebe. 

  Kako Da Otkrijes Posao
  Vodic Za Promenu Karijere 2022

  Kako da otkriješ šta zaista voliš da radiš

  Ovo je moj prvi e book, onaj koga je za samo 3 dana preuzelo preko 800 ljudi. Namenjen je tebi koja želiš da promeniš karijeru, otkriješ i radiš posao koji ćeš da voliš bez obzira da li će to biti tvoj samostalni posao ili promena industrije.

  Utisaka ima bezbroj jer se u njemu nalaze prava pitanja, na koja, ako iskreno i posvećeno odgovoriš, krećeš da koračaš u pravom smeru promene svoje karijere i posla koji ćeš da voliš. 
   
  Srećno!

  Kako da se osnažiš za ulazak u preduzetništvo?

  Ovaj priručnik je tvoja polazna tačka za ulazak u preduzetništvo jer ćeš u njemu saznati kako da podesiš svoj mindset za korake koji su pred tobom.
  Preduslov za dobar početak je rad na tvojim uverenjima i zato ti u ovom priručniku predstavljam ona koja su meni bila najveća prepreka kao i načine na koje sam sam ih prevazilazila.
  Biće ti izuzetno koristan ako imaš želju, ili čak ideju za pokretanje svog biznisa, ali nikako da kreneš u realizaciju zbog nedostatka samopouzdanja.
  Kako Da Se Osnazis Za Ulazak U Preduzetnistvo2