Online coaching program Ostvari se
ZA TEBE KOJA ZNAŠ I OSEĆAŠ DA MOŽEŠ VIŠE
DA PRONAĐEŠ IDEJU ZA POSAO KOJI ĆEŠ RADITI SA LAKOĆOM I OSMEHOM
Play Video about I video Da li se prepoznaješ

Ovo je tvoja priča?

A u isto vreme osećaš taj plamen iznutra, želiš uzbuđenje, avanturu, hoćeš da istražiš svoje potencijale, talente, da iskoristiš dar koji imaš, da radiš ono što voliš u vremenu koje tebi odgovara.

NA PRAVOM SI MESTU. BAŠ U OVOJ ISTOJ PRIČI BILA SAM I JA PRE SAMO 4 GODINE. A I MNOGE DRUGE…
dunja-jankovic-utisak

Dunja Janković

Mentorski program sam upisala u septembru 2021., a moja @bellamajica se već na proleće 2022. šetala po raznim metropolama. Ostvari se je ono najvrednije što sam sebi poklonila. Naučila sam da učim u hodu, nisam ništa znala o modelarstvu, krojenju, tekstilu, ali me ta industrija privlačila, to je bilo moje interesovanje. Kako sam od toga napravila posao? Tako što sam se na ovom programu najpre oslobodila uverenja ‘nisam ja rođena za biznis, nije to za mene’ dok mi Mila kroz program nije pokazala da baš jeste, a zajednica žena pružila ogromnu podršku.

Martina-Vukobrat

Martina Vukobrat

@martina.vukobrat

Za tebe sam dobila preporuku, pogledala par objava i tekstova, znala sam da je to to. Verujem u energiju. Odlučila sam i bila spremna da saznam koji je moj pravi put. Saradnja sa tobom dovela me je do tačke gde sam više nego ikad sigurna da je ovaj posao nešto čime želim da se bavim.  Kroz sve lekcije, razgovore, a posebno vežbe upoznavala sam slojeve sebe koji su otkrivali moju bit, moja interesovanja, moje veštine i sposobnosti, koje sam zanemarila a zapravo su moja suština. Tvoja sistematičnost, opuštenost tokom razgovora, tvoja širina i dubina misli, učinile su da moje samopouzdanje raste a vrata mogućnosti počela su da se otvaraju preda mnom. Tvoj smisao za humor mi je pomogao da sve to ne proživljavam uz frustraciju i strepnju, već sa lakoćom. Iako sam završila Muzičku akademiju, sada sa velikom strašću pomažem ženama da prevaziđu svoja ograničavajuća uverenja.

Ivana-Jelic

Ivana Jelić

@ivanajelic.pisac

Odabrala sam te zato što je tvoja ponuda zvučala drugačije od ostalih u smislu kombinacije psihologije i koučinga. Znala sam da mi treba i jedno i drugo. Tvoje znanje i alati, tehnike su mi veoma pomogli da iznesem iz sebe sve te stvari i nekako ih sistematizujem, kao i da dođem do značajnih uvida. Kroz rad sa tobom otkrila sam kako bih volela da živim. I to sada radim u punom kapacitetu a ideja koja se izrodila jeste da podučavam žene kako da se uz pisanje izbore sa raznim emocijama.

danica-zlatanovic-utisak

Danica Zlatanović

Dugo se krčkalo u meni  nezadovoljstvo poslom kojim sam se bavila. Rad u prosveti je isisao većinu kreativnosti i nade iz mene. A tako sam želela promenu. Ostvari se je učinio da se ostvarim, i da danas uživam u svom poslu. U početku sam samo znala da volim prirodu i da radim nešto rukama. Na programu sam prvi put odvojila vreme da sagledam u čemu sam dobra i već na četvrtom modulu prikazala ostalim učesnicama svoj probni prozivod – biljni terarijum. Sada je @bastica.terarijumi moj životni poziv.

Za dvadeset godina, bićete više razočarani stvarima koje niste učinili nego stvarima koje jeste. Zato isplovite iz sigurne luke. Istražujte. Sanjajte. Otkrijte.

Mark Tven

DOBRA STVAR JE ŠTO TVOJA PRIČA MOŽE DA SE MENJA. TI MOŽEŠ DA JE MENJAŠ.

Play Video about IIIa Tamo gde si sada ti bila sam i ja
×

  Da bi promenila staru priču potrebno je da :
  A SVE TO TE ČEKA NA PROGRAMU OSTVARI SE.
  Kreirala sam ga kombinujući svoje iskustvo, veštine i interesovanja.
  Play Video about IIIb Hajde da sa mnom pređeš

  Program Ostvari se je za tebe​

  Iskoristi sve svoje talente, šume bi bile tihe kada bi samo najbolje ptice pevale.

  Henri van Dajk

  Danijela-Drca

  Danijela Drča

  Milin program omogućio mi je da u jednom živom procesu dođem do otkrića da je to što trenutno radim upravo ono što želim, da je to MOJ POZIV i da ne treba da menjam posao, već da se osamostalim. Uočila sam svoja pogrešna ubeđenja da je moje zanimanje lepo ali slabo plaćeno i da treba da prihvatam sve što mi se nudi da bih zaradila. U svoj novi posao unela sam svoja nova interesovanja I postao mi je kreativan. Sada razrađujem novu ideju kako da početnicima prenesem znanje i iskustvo koje imam kao lektor.

  azra-utisak

  Azra Cerić Dervić

  @azracericdervic

  Taj posao nije za mene!” Ako ti tvoja intuicija šalje sve jači signal da posao na kojem si sada nije za tebe, imaš snažnu želju da kreiraš nešto svoje, imaš razne ideje u glavi, godine iskustva ali nemaš ništa smišljenoznaš da ne želiš da osjećaš taj grč u stomaku – Mila je idealan mentor za tebe. Da ti pokaže put i kako da napraviš iskorak. Kako da dođeš do onoga što zaista želiš i od želje napraviš ideju. Ostvari se je doprineo da učinim iskorak, napustim kompaniju i pokrenem svoju savetodavnu praksu.

  Marija-Djokic

  Marija Djokić

  @shtri.k

  Na programu Ostvari se našla sam svoju svrhu, da moj hobi postane moje zanimanje.

  Jasmina-Dzuver

  Jasmina Džuver

  @fizioterapija.jasminadzuver

  “Želim tvoj mentorski program!”, su reči kojima sam se obratila Mili, bez trunke sumnje. Otkrila sam kako izgleda posao koji ću raditi iz srca, ali i mnogo toga o sebi. Shvatila sam da moja ideja o sopstvenom biznisu nije nešto rezervisano za tamo neke ljude, nego potpuno dostižna. I naučila sam na koji način da procenim da li idem u dobrom smeru, kako nikad više ne bih radila posao koji me ne ispunjava. Danas, strastveno razvijam svoj biznis i pomažem ženama koje imaju probleme sa bolom u leđima i vratu da steknu rutinu u vežbanju.

  ×

   Play Video about IV video Kako izgleda program

   Na čemu radimo tokom 4 meseca programa

   Nakon ovog modula znaćeš da ceniš i uvažavaš svoje iskustvo. Otkrićeš gde sve to iskustvo možeš da primeniš i ono će činiti tvoj prepoznatljiv brend u poslu. Imaćeš više samopouzdanja da prihvatiš svoju autentičnost. Uvidećeš svoje snage i postignuća i osvestiti za šta si sve sposobna.

   Po završetku ovog modula znaćeš zašto te poslovi koje si radila nisu ispunjavali i imaćeš svoju mapu po kojoj ćeš tačno znati da prepoznaš šta nije u skladu sa tobom. Više nećeš morati da razmišljaš da li je neki posao za tebe već ćeš na osnovu svojih vrednosti tačno znati kako da kreiraš svoj.

   Na kraju ovog modula značeš pravo ZAŠTO ti uopšte želiš da uđeš u preduzetništvo. Otkrićeš svoju svrhu koja će postati tvoja strast tako da ćeš sa uživanjem početi da stvaraš nešto svoje. Spoznaćeš šta je to čime ti želiš da doprineseš ovom svetu i po čemu će te ljudi sa kojima si radila pamtiti.

   Nakon primene ovog modula znaćeš koja svoja interesovanja želiš da budu deo tvog biznisa, a koja ostaju hobi. Dobićeš jasnu sliku života koji želiš da živiš i uklopiti svoj posao u njega a ne obrnuto. Saznaćeš šta tebe lično motiviše da ga ostvariš.

   Nakon ovog modula osvestićeš u čemu si ti najbolja i iskoristićeš sve što već znaš za svoj novi posao. Osvestićeš šta znaš da radiš s lakoćom i te veštine će postati core tvog biznisa.

   Na kraju ovog modula imaćeš konkretnu ideju za posao koji ćeš raditi za sebe. Znaćeš kako da je testiraš, a onda i da je sprovedeš u delo.

   Završićeš program sa jasnim planom akcije i sledećim koracima koje treba da preduzmeš na tvom preduzetničkom putu.

   Želim da te upoznam, da čujem koja su tvoja očekivanja i ciljevi.

   Da osetim tvoju energiju i spremnost da radiš na svojoj novoj priči.

   Želim i da upoznaš ostale učesnice, da se opustiš jer si među ženama koje prolaze kroz ista pitanja i dileme koje imaš i sama.

   Znam i da je početna podrška dragocena i neophodna.

   Organizovaću pripremni modul, na prvom Zoom sastanku, gde ću te uputiti kako da najbolje koristiš platformu i radiš zadatke.

   Zajedno ćemo stvoriti prijatnu atmosferu, biće ti jasan redosled koraka pa ćeš u procesu koji te čeka uživati.

   marija-utisak

   Marija Stevuljević

   @mstevuljevic

   Ako se prepoznaješ u mislima “mogu ja sve sama” ili “samo da završim još jedan kurs/knjigu/obuku /trening/fakultet pa ću onda videti šta dalje”, javi se odmah Mili. Možeš sama, ali zašto? Dobićeš vetar u leđa i više od toga, dobićeš zajednicu solidarnih žena koje su prošle kroz isti proces i tu su jedna za drugu, a to mnogo znači. Meni je Mila otvorila oči i zahvaljujući njoj, umesto da gubim vreme “samo na još jednu” edukaciju i da se pitam šta to meni još leži, ja sada imam svoj biznis i živim u skladu sa sobom i svojim vrednostima – držim obuke za digitalni javni nastup.

   Danijela-Tomic

   Danijela Tomić

    

   Odabrala sam program Ostvari se sa željom da naušim što više o sebi, da se hrabrim i doživim novo iskustvo. Na programu sam shvatila da moja razna interesovanja i veštine ne predstavljaju teret već alat koji se može upotrebiti. Najveće otkriće za mene donela je vežba kreativne vizuelizacije – susret sa svojim najmoćnijim Ja. Izašla sam iz prodaje i trenutno pripremam svoj blog o ličnom iskustvu vantelesne oplodnje. Apsolutno sam dobila više od onoga što sam očekivala, značajno mi je skratio proces traženja sebe i uštedeo tonu vremena i živaca.

   brankica-cetojevic-utisak

   Brankcija Ćetojević

   @brankica.cetojevic

   Kako sam krenula na program rešena da ću iskopati ono po šta sam došla. Mic po mic razotkrivala sam sve ono duboko potisnuto i odbačeno. Pravo otkrovenje i potvrdu sam dobila kroz vežbu inventar veština kada sam posložila šta sve ja već sada znam i umem. Najveća vrednost koju sam dobila je naravno jasna i precizna formulacija mog biznisa i programa “ProGOVORI” za komunikaciju i pregovaranje.

   nevena-kovacevic-utisak

   Nevena Kovačević

   Program OSTVARI SE je za mene bio putovanje ka spoznaji sebe, svojih vrednosti, svojih potreba, svojih želja za pokretanje neke samo sebi svojstvene ideje. Uz pomoć Malinih alata skicirala sam i prvi put javno iznela svoju ideju. Spoznala sam i zašto baš to hoću… A hoću da budem podrška ženama poput mene, hoću da mom kraju pružim nešto malo drugačije, da spojim nespojivo i napravim mali raj relaksa, učenja i druženja.

   ŠTA SVE PROGRAM SADRŽI

   Edukativna platforma

   Na njoj se nalaze
   svi moduli

   Individualna konsultacija

   Jedna konsultacija gde se posvećujemo samo tvojoj priči

   Nedeljni Zoom

   Nedeljni grupni ZOOM pozivi gde odgovaram na tvoja pitanja i nedoumice

   PDF Priručnici

   PDF priručnici uz svaki modul i radna sveska sa vežbama i zadacima koje prelaziš u svom ritmu

   Facebook Grupa

   FB grupa podrške kako bi se osećala među svojima

   Sledeći ciklus počinje u martu 2023

   CENA i TRAJANJE​

   ×

    Mila Muškinja,
    autorka programa Ostvari se.

    Ja sam ona žena koja je put koji te čeka već prošla. Ulazila sam u pogrešne vozove i čekala avione na autobuskim stanicama, hodala brzo u pogrešnom smeru i posle svih tih promašenih tema, konačno uhvatila priključak sa sobom i krenula da živim onako kako stvarno želim i RADIM ono što stvarno volim.

    Nekoliko puta sam pravila karijerni zaokret i to od diplomiranog defektologa do konsultanta za prava i zaštitu dece, dok se konačno nisam pronašla u ulozi karijernog kouča. Uložila sam mnogo u svoje obrazovanje koje mi je služilo u prethodnim karijernim pričama ali mi nije žao jer je to iskustvo koje mi služi sada, kao što će i tebi tvoje. Pored iskustva, završila sam obuku za kouča za promenu karijere i stekla licencu akreditovanog programa koji je pred tobom.

    Imam mnogo uloga i sada konačno u svima mogu da uživam.

    Živim u Beogradu, radim odakle hoću ili gde se zadesim. Obožavam razgovore o  zanimljivim ljudskim pričama, novim idejama i putovanjima.

    Redovno uzimam i dajem dnevnu dozu smeha.

    Pomažem ženama da se OSTVARE.

    mila-muskinja-ruka-u-dzepu