ONLINE MENTORSKI PROGRAM
OSTVARI SE
DA PRONAĐEŠ IDEJU ZA POSAO KOJI ĆEŠ RADITI SA LAKOĆOM I OSMEHOM
20220920_181812-removebg-preview
Play Video about I video Da li se prepoznaješ

Ovo je tvoja priča?

A u isto vreme osećaš taj plamen iznutra, želiš uzbuđenje, hoćeš da istražiš svoje potencijale,  da iskoristiš talente koji imaš, da radiš ono što voliš i osetiš se OSTVARENA.

U istoj priči bila sam i ja pre samo 4 godine a i mnoge druge.
Dina-Basagic

Dina Bašagić

@dina.basagic

Program Ostvari se mi je pomogao da zaista pristupim sebi, svojim interesima i znanjima kao da pristupam nekom neotkrivenom blagu i da promotrim apsolutno sve novim očima.

Najvažniji uvid koji sam dobila jeste koliko sam pristupala raznim oblastima sa stavom – Ma ja to već znam i propuštala priliku da naučim nove stvari i da ih istinski iskustveno spoznam.

Uz tvoje nježno i jasno vodjstvo sam prelazila module i dolazila dijeliti što se događa na Zoomovima. Osim što bih dobila tvoj feedback i podršku zajednice, i meni bi stvari postajale mnogo jasnije.

Dodatno, kroz feedback i coaching na Zoomu, pomogla si mi da izađem i začaranog kruga ponavljanja ’ja bih nešto, a ne znam što bih’ i krenem u akciju jer sam kroz akciju i konkretne korake počela dobijati uvide što dalje. I evo ih – kreirala sam 9tjedni program o emocionalnoj inteligenciji i samoregulaciji. Želim ljudima ponuditi svoje iskustvo, podijeliti kako me veliki gubitak inicirao u veliki rast i učenje o emocijama.

Ivana-Puric

Ivana Purić

@mytinytreasures

Ostvari se je dubok, intenzivan mentorski program sa mnogo rada na sebi za sve žene na raskršću karijera i uverenja. Posle svakog zuma, osećala sam se ohrabrenije, sa jasnijom slikom o sebi i šta sve mogu sa dosadašnjim znanjem, iskustvom i veštinama.

Ko kompletno prodje sve i odradi celu radnu svesku, nemoguće je dane dodje do svoje ideje. Ja sam do svoje došla posle 3.modula – kreiraću čuvar uspomena /album / dnevnik na engleskom jeziku za dečije prve godine u vrtiću, prilagodjen školskoj godini u Kataru i njihovom planu i programu.

Velika vrednost je i zajednica žena i naša FB grupa za razmenu i podršku. Mnogo su mi značili Milini lični primeri, njene prepreke i kako ih je savladavala.

Istakla bih i akcioni plan iz 7. modula, gde se bacamo na razradu kako naša ideja ne bi ostala samo ideja.

Iz ovog programa sam izašla samopouzdanija, snažnija, ohrabrena sa jasnom idejom o svom budućem poslu.

Cvijeta-Markovic

Cvijeta Marković

@cvijeta.markovic

Da mi je samo neko rekao u novembru da ću u januaru držati svoju prvu radionicu, izaći na instagram i snimati Instagram Live ja bih se grohotom smejala.

Ti si izvukla sve ono što mi je bilo potrebno da se odvažim i krenem a ideje samo naviru.

Neizmerno sam ti zahvalna što si pre svega svojim pristupom razbila sve teorije o perfekcionizmu, unutrašnjem kritičaru i dala šansu da moje autentično JA izađe iz mene.

Gde će me put odvesti ne znam, a i ne moram da znam, uživam u ovom putovanju i hvala ti što si bila predivna saputnica.

Želim svim tvojim budućim polaznicama da poručim da se prepuste i veruju jer ti stvaraš magiju.

Marija-Trajkovic

Marija Trajković

@_marija_trajkovic_

Upisala sam Milin program Ostvari se, da potvrdim da li ideja s kojom sam se igrala već par meseci odgovara meni, načinu života koji živim, i koliko je to za mene održivo. Jer biznis je tu da i nama i drugima služi, da nosi naše vrednosti, i da i on nas i mi njega podržavamo u rastu. To je ono što sam dobila kroz ovaj program – preispitavanje i utvrđivanje svojih vrednosti i koji je to biznis koji će nositi taj duh.

Ideja s kojom sam došla i učvrstila je: PhD coaching. Trenutno pripremam program za PhD studente gde će oni biti u centru, a ne njihov PhD.

Za dvadeset godina, bićete više razočarani stvarima koje niste učinili nego stvarima koje jeste. Zato isplovite iz sigurne luke. Istražujte. Sanjajte. Otkrijte.

Mark Tven

DOBRA STVAR JE ŠTO TVOJA PRIČA MOŽE DA SE MENJA. TI MOŽEŠ DA JE MENJAŠ.

Play Video about IIIa Tamo gde si sada ti bila sam i ja
Da bi promenila staru priču potrebno je da :

Program Ostvari se kreirala sam kombinujući svoje veštine, iskustva i interesovanja, sa ciljem da
pomognem tebi da iskombinuješ svoja. I započneš novu priču.

Play Video about IIIb Hajde da sa mnom pređeš

Program Ostvari se je za tebe​

×

  Iskoristi sve svoje talente, šume bi bile tihe kada bi samo najbolje ptice pevale.

  Henri van Dajk

  Olivera-Bozic

  Olivera Božić Bišanović

  @oliverabozic

  Zamisli da na ruci imaš bezbroj magičnih, svetlećih narukvica. Na svetlu ti sve deluju isto – bezbojno, ništa posebno.

  Onda upišeš Milin program koji te baci u mrak gde uvidiš da svaka od narukvica svetli u drugoj boji i na svoj jedinstven način, a sve zajedno prave magiju.

  E, to program Ostvari se uradi od tvojih veština, iskustava,
  darova i snaga – pomogne ti da obrišeš dugogodišnju prašinu podrazumevanja, potcenjivanja i perfekcionizma.

  Mila je mentor koji te sve vreme aktivno podržava da objediniš sve što nosiš u sebi u rad koji će tebe da raduje, a drugome da bude od koristi.

  Ja sam Olivera i tu sam da te podržim da tvoja biznis ideja dobije krila, tako što ćemo da kreiramo jasnu strategiju, jednostavan proces i održiv plan u skladu sa tvojim vrednostima, prioritetima i sezonom života.

  Pokrenula sam podcast gde delim iskustva i priče sa životnog i karijernog puta.

  Valentina-Maksimovic

  Valentina Maksimović

  Dobila sam potpunu, ali nenametljivu posvećenost, priliku da shvatim gde treba da usmerim svoje snage i kako da se nosim sa svojim unutrašnjim kritičarem. Program mi je pomogao da dublje shvatim svoje razloge i strahove, da dopustim sebi da produktivnost usmerim ka kreativnosti.

  Želim da poštujem svoju potrebu za stvaranjem kroz učenje grnčarije i da verujem procesu jer sam na programu Ostvari se naučila da se perfekcionizam i overthinking mnogo lakše svare kada se fokusiraš na probavanje.

  Cenim to što si stvarno bila tu i iskreno pratila i učestovala u našem razvoju, i što si primećivala te male promene koje stvarno život znače.

  Ivona-Loncarevic

  Ivana Lončarić

  @ivana_loncaric

  Program Ostvari se je bio moj zadnji program kojem sam htjela dati šansu, jer sam prije toga završila još tri tečaja (od financija pa sve do pisanje projekata). Glava mi je bila puna poslovnih ideja. Moja polazna točka je bila kako raditi nešto kreativno (i što raditi u moru ideja), i možda jednog dana se maknuti sa sadašnjeg posla.

  Nakon prvih mjesec dana zoom susreta i prelaska po modulima, otvorila sam obrt i počela držati radionice. Odmah sam išla testirati onu ideju koja je vrištala da želi van – lončarstvo.

  Osvjestila sam što je za mene vrijedno, gdje su moje granice i kako izgleda moj idealni dan na poslu.

  Kroz program Ostvari se s lakoćom se miču toksične naslage, toliko je individualan i autentičan, da jednostavno uvidiš svoj potencijal i ne možeš postati još jedna kopija u masi.

  Ana-Stankovic

  Ana Stanković

  @stankovic3864

  Program “Ostvari se”, lako a temeljno. Kroz rad na vrednostima i svrsi koje su ostavile najveći utisak na mene shvatila sam da ja ne želim da menjam posao. Stvorila se ideja kako mogu da ga unapredim i šta je to što mogu i želim da naučim da bi posao postao bolji a samim tim i ja zadovoljnija.

  Kroz rad sa Milom i gostima u programu, shvatiš da biznis može da se vodi na drugačiji način i da si podržana ljudima sličnih pogleda na život.

  Program bih preporučila svima koji su na prekretnici i žele da otkriju za koji posao su stvorene jer daje priliku da upoznaš sebe a na tom putu se rađa ideja. Budite hrabre za istraživanje a Mila i ekipa će vam pokazati da ništa nije nemoguće.

  ×

   Play Video about IV video Kako izgleda program

   Na čemu radimo tokom 4 meseca programa

   Nakon ovog modula znaćeš u kakvom okruženju ćeš raditi u narednim mesecima, naučićeš kako da koristiš platformu i najbolje radiš zadatke. Saznaćeš koji je redosled koraka koji će ti olakšati proces. U ovom modulu počećeš da gradiš svoj preduzetnički majndset.

   Detaljnije o bonusima nalazi se ispod.

   Nakon ovog modula znaćeš da ceniš i uvažavaš svoje iskustvo. Otkrićeš gde sve to iskustvo možeš da primeniš i ono će činiti tvoj prepoznatljiv brend u poslu. Imaćeš više samopouzdanja da prihvatiš svoju autentičnost. Uvidećeš svoje snage i postignuća i osvestiti za šta si sve sposobna.

   Po završetku ovog modula znaćeš zašto te poslovi koje si radila nisu ispunjavali i imaćeš svoju mapu po kojoj ćeš tačno znati da prepoznaš šta nije u skladu sa tobom. Više nećeš morati da razmišljaš da li je neki posao za tebe već ćeš na osnovu svojih vrednosti tačno znati kako da kreiraš svoj.

   Na kraju ovog modula značeš pravo ZAŠTO ti uopšte želiš da uđeš u preduzetništvo. Otkrićeš svoju svrhu koja će postati tvoja strast tako da ćeš sa uživanjem početi da stvaraš nešto svoje. Spoznaćeš šta je to čime ti želiš da doprineseš ovom svetu i po čemu će te ljudi sa kojima si radila pamtiti.

   Nakon primene ovog modula znaćeš koja svoja interesovanja želiš da budu deo tvog biznisa, a koja ostaju hobi. Dobićeš jasnu sliku života koji želiš da živiš i uklopiti svoj posao u njega a ne obrnuto. Saznaćeš šta tebe lično motiviše da ga ostvariš.

   Nakon ovog modula osvestićeš u čemu si ti najbolja i iskoristićeš sve što već znaš za svoj novi posao. Osvestićeš šta znaš da radiš s lakoćom i te veštine će postati core tvog biznisa.

   Na kraju ovog modula imaćeš konkretnu ideju za posao koji ćeš raditi za sebe. Znaćeš kako da je testiraš, a onda i da je sprovedeš u delo.

   Završićeš program sa jasnim planom akcije i sledećim koracima koje treba da preduzmeš na tvom preduzetničkom putu.

   Novina u ovom ciklusu je učešće majndset mentora (psihoterapeuta) tokom celog trajanja programa. Sa njom ćeš imati imati susrete jednom mesečno, na kojima ćeš prorađivati različite blokade vezane za odnos prema sebi, svom okruženju i budućim klijentima.

   Ovaj program je interaktivan i poželjno je da se uključiš i budeš aktivna.

   Na taj način ćeš i dobiti najviše za sebe.

   Tu sam da te usmerim u otkrivanju ideje, nalaženju novih načina, dolaženja do važnih uvida.

   Naš zajednički proces se pokazao kao najefikasniji, jer otkrivajući svoju svrhu i svoje zašto, istovremeno uz podršku, menjaš majndset i počinješ da razmišljaš preduzetnički.

   A osećaš se OSTVARENA.

   dunja-jankovic-utisak

   Dunja Janković

   Mentorski program sam upisala u septembru 2021., a moja @bellamajica se već na proleće 2022. šetala po raznim metropolama. Ostvari se je ono najvrednije što sam sebi poklonila. Naučila sam da učim u hodu, nisam ništa znala o modelarstvu, krojenju, tekstilu, ali me ta industrija privlačila, to je bilo moje interesovanje. Kako sam od toga napravila posao? Tako što sam se na ovom programu najpre oslobodila uverenja ‘nisam ja rođena za biznis, nije to za mene’ dok mi Mila kroz program nije pokazala da baš jeste, a zajednica žena pružila ogromnu podršku.

   Martina-Vukobrat

   Martina Vukobrat

   @martina.vukobrat

   U toku rada sa Milom otvorila mi se gomila pitanja, ideja i novih perspektiva za koje nisam pre imala hrabrosti da ih sagledam. Nakon određenog vremena posle programa,usledila je prava bujica ideja i hrabrosti za dalje korake. Oni su me doveli do moje idealne karijere, grafičkog dizajna. Nije uvek jedino rešenje znati šta želiš, već i znati šta ne želiš.

   Hvala Mila na pravom mentorstvu, prijateljstvu i podršci i nakon programa.

   Jasmina-Dzuver

   Jasmina Džuver

   @fizioterapija.jasminadzuver

   “Želim tvoj mentorski program!”, su reči kojima sam se obratila Mili, bez trunke sumnje. Otkrila sam kako izgleda posao koji ću raditi iz srca, ali i mnogo toga o sebi. Shvatila sam da moja ideja o sopstvenom biznisu nije nešto rezervisano za tamo neke ljude, nego potpuno dostižna. I naučila sam na koji način da procenim da li idem u dobrom smeru, kako nikad više ne bih radila posao koji me ne ispunjava. Danas, strastveno razvijam svoj biznis i pomažem ženama koje imaju probleme sa bolom u leđima i vratu da steknu rutinu u vežbanju.

   danica-zlatanovic-utisak

   Danica Zlatanović

   Dugo se krčkalo u meni  nezadovoljstvo poslom kojim sam se bavila. Rad u prosveti je isisao većinu kreativnosti i nade iz mene. A tako sam želela promenu. Ostvari se je učinio da se ostvarim, i da danas uživam u svom poslu. U početku sam samo znala da volim prirodu i da radim nešto rukama. Na programu sam prvi put odvojila vreme da sagledam u čemu sam dobra i već na četvrtom modulu prikazala ostalim učesnicama svoj probni prozivod – biljni terarijum. Sada je @bastica.terarijumi moj životni poziv.

   azra-utisak

   Azra Cerić Dervić

   @azracericdervic

   Taj posao nije za mene!” Ako ti tvoja intuicija šalje sve jači signal da posao na kojem si sada nije za tebe, imaš snažnu želju da kreiraš nešto svoje, imaš razne ideje u glavi, godine iskustva ali nemaš ništa smišljenoznaš da ne želiš da osjećaš taj grč u stomaku – Mila je idealan mentor za tebe. Da ti pokaže put i kako da napraviš iskorak. Kako da dođeš do onoga što zaista želiš i od želje napraviš ideju. Ostvari se je doprineo da učinim iskorak, napustim kompaniju i pokrenem svoju savetodavnu praksu.

   marija-utisak

   Marija Stevuljević

   @mstevuljevic

   Ako se prepoznaješ u mislima “mogu ja sve sama” ili “samo da završim još jedan kurs/knjigu/obuku /trening/fakultet pa ću onda videti šta dalje”, javi se odmah Mili. Možeš sama, ali zašto? Dobićeš vetar u leđa i više od toga, dobićeš zajednicu solidarnih žena koje su prošle kroz isti proces i tu su jedna za drugu, a to mnogo znači. Meni je Mila otvorila oči i zahvaljujući njoj, umesto da gubim vreme “samo na još jednu” edukaciju i da se pitam šta to meni još leži, ja sada imam svoj biznis i živim u skladu sa sobom i svojim vrednostima – držim obuke za digitalni javni nastup.

   ŠTA SVE PROGRAM SADRŽI

   Edukativna platforma

   Na njoj se nalaze
   svi moduli

   Zumovi

   3 grupna zuma mesečno sa mnom i 1 sa majndset mentorkom. Radimo na lekcijama i tvojoj konkretnoj situaciji i pitanjima

   PDF Priručnici

   PDF priručnici uz svaki modul i radna sveska sa vežbama i zadacima koje prelaziš u svom ritmu

   Facebook Grupa

   za podršku kako bi se osećala među svojima

   PROGRAM PRIPREMI SE

   Prijavom na program dobijaš ovaj sveobuhvatni materijal za izgradnju samopouzdanja za ulazak u preduzetništvo, kao pre study materijal. Pristup programu imaš narednih godinu dana.

   Bonus predavanja

   Sa drugim stručnjacima iz oblasti relevantnih za pokretanje biznisa

   Program počinje 4.4.

   CENA i TRAJANJE​

   Program počinje

   Dana
   Sati
   Minuta
   Sekundi
   Upis je završen!

   UPIS ĆE BITI PONOVO OTVOREN U OKTOBRU 2023.

   Prijavi se na listu čekanja

   ×

    Mila Muškinja,
    autorka programa Ostvari se.

    Ja sam ona žena koja je put koji te čeka već prošla. Ulazila sam u pogrešne vozove i čekala avione na autobuskim stanicama, hodala brzo u pogrešnom smeru i posle svih tih promašenih tema, konačno uhvatila priključak sa sobom i krenula da živim onako kako stvarno želim i RADIM ono što stvarno volim.

    Nekoliko puta sam pravila karijerni zaokret i to od diplomiranog defektologa do konsultanta za prava i zaštitu dece, dok se konačno nisam pronašla u ulozi karijernog kouča. Uložila sam mnogo u svoje obrazovanje koje mi je služilo u prethodnim karijernim pričama ali mi nije žao jer je to iskustvo koje mi služi sada, kao što će i tebi tvoje. Pored iskustva, završila sam obuku za kouča za promenu karijere i stekla licencu akreditovanog programa koji je pred tobom.

    Imam mnogo uloga i sada konačno u svima mogu da uživam.

    Živim u Beogradu, radim odakle hoću ili gde se zadesim. Obožavam razgovore o  zanimljivim ljudskim pričama, novim idejama i putovanjima.

    Redovno uzimam i dajem dnevnu dozu smeha.

    Pomažem ženama da se OSTVARE.

    MILA-removebg