ONLINE MENTORSKI PROGRAM
OSTVARI SE
DA PRONAĐEŠ IDEJU ZA POSAO KOJI ĆEŠ RADITI SA LAKOĆOM I OSMEHOM
20220920 181812 Removebg Preview
Play Video about I video Da li se prepoznaješ

Ovo je tvoja priča?

A u isto vreme osećaš taj plamen iznutra, želiš uzbuđenje, hoćeš da istražiš svoje potencijale,  da iskoristiš talente koji imaš, da radiš ono što voliš i osetiš se OSTVARENA.

U istoj priči bila sam i ja pre samo 4 godine a i mnoge druge.
Iva Zivkovic

Iva Živković

@pisi.dnevnik

Usred velike životne prekretnice Milin program “Ostvari se” pomogao mi je da se osnažim tako da sam iz grča i ogromnog straha od promjene uspjela radosno i u velikom miru sama sa sobom dati otkaz u školstvu, gdje sam radila zadnjih 16 godina, uvjerena da ću na tom radnom mjestu dočekati mirovinu.

Pitanja u programu, tjedni sastanci s grupom i ta četiri mjeseca koja sam si poklonila da bih se posvetila radu na sebi, pomogli su mi da dođem do ideje i pronađem svoj novi identitet, poziv i svrhu.

Na svom IG profilu potičem žene na vođenje dnevnika u svrhu osobnog razvoja, a uskoro kreću i prve radionice s istim ciljem.

Do ideje sam došla kombinirajući ono što najviše volim raditi (pisati, čitati, podučavati, poticati…), sa željom da se odmaknem iz sustava i pokrenem svoju vlastitu školu pisanja dnevnika.

Mila je odlična mentorica, posvećena i izravna, a kolegice iz grupe najveća su moguća podrška koju sam mogla zamisliti.

Barbara Markovic

Barbara Markovac

@putovanje_kroz_majčinstvo

Prije upisa programa Ostvari se bila sam dvije godine na mjestu na kojem sam razmišljala o svojoj svrsi i tome što želim raditi.

Znala sam da želim nešto više od onoga gdje sam tada bila, ali nisam znala što je to.

Kada sam čula za Milin program znala sam da je to korak koji želim napraviti, ali nisam znala da ću dobiti toliko puno uvida i smjernica za dalje.

Program Ostvari se je za mene bio odskočna daska za daljnje kretanje prema sebi i poslu koji ću voljeti i koji će me ispunjavati i dao mi je veliki vjetar u leđa.

Na programu sam spoznala svoje istinske vrijednosti, interese i one najdublje želje i motive koji pokreću svakoga od nas.

Uz Milino vodstvo sam otkrila svoj poduzetnički potencijal i uspjela staviti unutrašnjeg kritičara sa strane što je dovelo do toga da sam mjesec dana nakon programa pokrenula svoj instragram profil putovanje_kroz_majcinstvo.

Olivera Bozic

Olivera Božić Bišanović

@oliverabozic

Zamisli da na ruci imaš bezbroj magičnih, svetlećih narukvica. Na svetlu ti sve deluju isto – bezbojno, ništa posebno.

Onda upišeš Milin program koji te baci u mrak gde uvidiš da svaka od narukvica svetli u drugoj boji i na svoj jedinstven način, a sve zajedno prave magiju.

E, to program Ostvari se uradi od tvojih veština, iskustava,
darova i snaga – pomogne ti da obrišeš dugogodišnju prašinu podrazumevanja, potcenjivanja i perfekcionizma.

Mila je mentor koji te sve vreme aktivno podržava da objediniš sve što nosiš u sebi u rad koji će tebe da raduje, a drugome da bude od koristi.

Ja sam Olivera i tu sam da te podržim da tvoja biznis ideja dobije krila, tako što ćemo da kreiramo jasnu strategiju, jednostavan proces i održiv plan u skladu sa tvojim vrednostima, prioritetima i sezonom života.

Pokrenula sam podcast gde delim iskustva i priče sa životnog i karijernog puta.

Dina Basagic

Dina Bašagić

@dina.basagic

Program Ostvari se mi je pomogao da zaista pristupim sebi, svojim interesima i znanjima kao da pristupam nekom neotkrivenom blagu i da promotrim apsolutno sve novim očima.

Najvažniji uvid koji sam dobila jeste koliko sam pristupala raznim oblastima sa stavom – Ma ja to već znam i propuštala priliku da naučim nove stvari i da ih istinski iskustveno spoznam.

Uz tvoje nježno i jasno vodjstvo sam prelazila module i dolazila dijeliti što se događa na Zoomovima. Osim što bih dobila tvoj feedback i podršku zajednice, i meni bi stvari postajale mnogo jasnije.

Dodatno, kroz feedback i coaching na Zoomu, pomogla si mi da izađem i začaranog kruga ponavljanja ’ja bih nešto, a ne znam što bih’ i krenem u akciju jer sam kroz akciju i konkretne korake počela dobijati uvide što dalje. I evo ih – kreirala sam 9tjedni program o emocionalnoj inteligenciji i samoregulaciji. Želim ljudima ponuditi svoje iskustvo, podijeliti kako me veliki gubitak inicirao u veliki rast i učenje o emocijama.

Violeta

Violeta Mihajlovska

Dipl. psiholog

Pre samog programa, slušajući Milu, uspela sam da poverujem da nije rano da pokrenem svoj posao i da maštanje o poslu koji volim, koji mogu sama da kreiram i da lepo živim od toga nije glupost.

Mila je neko ko zaista veruje u ono što govori i, što je još važnije, živi ono što govori.

Program Ostvari se mi je omogućio da učvrstim veru u svoju ideju i svoje vrednosti, i da postojeću ideju ideju o psihološkon savetovanju tokom šetnje razradim i upotpunim.

Mila stvara atmosferu u kojoj je ljudskost i dobronamernost nezaobilazna i u kojoj se žene osećaju sigurno, pre svega, što je ključno kako bi smo se neometano izrazili i probudili kreativnost koju svi imamo.

Od nespojivih ideja ona pravi smislene i podstiče ono uspavano u nama bez imalo forsiranja.

Od neprocenjive vrednosti je i to što neguje zajedništvo i kreira i podržava mrežu žena koje su uvek tu da osnaže i motivišu.

Vrhovac

Valentina Vrhovac Gavran

@buketipaketi

Nakon samo jednog newslettera donijela sam odluku o upisu na Milin program Ostvari se. Bilo mi je dovoljno da dobijem dojam da me razumije, da zna kako je to kada osjećaš nezadovoljstvo trenutnim poslom, kada u tebi stalno gori iskra sumnje da ovo nije tvoj put, da si stvorena za nešto drugačije, za nešto bolje, za nešto u skladu sa tobom, tvojim vrijednostima i tvojom svrhom.

U tim trenutcima nisam znala pomoći sama sebi, nisam znala što je to s čime bi se bavila niti sam vjerovala da je moguće živjeti drugačije.

Očekivala sam da će mi ona reći šta je moja svrha i čime da se bavim. No, imala je sasvim drugačiji naum. Mila je cijeloj grupi davala jednaku podršku, jednake informacije i materijale, a ja sam SAMA sebi uzimala ono što sam trebala, sama upoznavala sebe prolazeći kroz pitanja te sam na kraju i SAMA došla do svojih interesovanja, svojih vrijednosti i svoje svrhe.

Ovaj program je utjecao na svaki aspekat mog života, i privatnog i poslovnog, promijenio moj način razmišljanja, razbio uvjerenja da su neke stvari nemoguće, i ono najvažnije, počela sam vjerovati u sebe. I to je predivan osjećaj.

Hvala Mila i svim divnim ženama iz grupe na tako oslobađajućem putovanju!

Vrijedilo je!

Dajana Milovanov

Dajana Milovanov

@bookatorium

Mila je jedna od retkih osoba koja je sačuvala detinji polet i veru da je sve što zamisliš moguće. Došla sam na njen program prepoznavši tu energiju u trenucima kada mi je bilo potrebno da dozvolim sebi da poverujem da su lude ideje ne samo ostvarive, već i poželjne u vreme kada je igra proterana iz sveta odraslih. Mila te podseća da ništa nije nerešivo, a devojke iz zajednice su uvek tu da posavetuju, navijaju i podele svoje poslovno, ali i životno iskustvo.

Ostvari se je za mene onih 2h sedmično kada dozvoljavam sebi da maštam o svojim, ali i o snovima svih drugih devojaka koje žele da ostave trag u svom komadiću univerzuma.

Čak i po završetku programa, naučila sam kako da napravim prostor za takva maštanja u toku dana, sedmice, godine, i još bitnije, dobila sam jasne korake kako da raspletem misli i svedem ih na praktične i opipljive korake koji daju rezultate.

Ovo je mesto za sve nas koji smo „mnogo ’teli, mnogo započeli“ i onda je to završilo u nekoj fioci da sačeka bolje dane.

Mila mi je pomogla da shvatim da je bolji dan danas.

Radmila Stevanovic

Radmila Stevanović

@radmila.stevanovic.rs

Želela sam da kroz program proživim i primenim sve ono što si u njega utkala i dobila sam baš ono što mi je bilo potrebno.

Dopada mi se kako je sve posloženo i kako kroz module idemo do slaganja kockica i uvida u ono o čemu nisam ni razmišljala u nekim momentima.

Posle programa, postala sam bolja osoba! Ostvari se, koliko je program o promeni karijere, zapravo je i program koji menja percepciju i promišljanje o nama samima.

Stekla sam nove uvide, posložila svoje prioritete i definisala u kom pravcu se krećem.

Shvatila sam da sam neke stvari ispunila i prerasla, i da je u redu da nastavim dalje i menjam ono što mi u ovom trenutku ne odgovara.

Najdraže mi je što je na programu sve vreme prisutan onaj ljudski, ženski faktor i što se okupila zajednica fenomenalnih žena koje su se našle u sličnom sosu kao i ja.

Cvijeta Markovic

Cvijeta Marković

@cvijeta.markovic

Da mi je samo neko rekao u novembru da ću u januaru držati svoju prvu radionicu, izaći na instagram i snimati Instagram Live ja bih se grohotom smejala.

Ti si izvukla sve ono što mi je bilo potrebno da se odvažim i krenem a ideje samo naviru.

Neizmerno sam ti zahvalna što si pre svega svojim pristupom razbila sve teorije o perfekcionizmu, unutrašnjem kritičaru i dala šansu da moje autentično JA izađe iz mene.

Gde će me put odvesti ne znam, a i ne moram da znam, uživam u ovom putovanju i hvala ti što si bila predivna saputnica.

Želim svim tvojim budućim polaznicama da poručim da se prepuste i veruju jer ti stvaraš magiju.

Za dvadeset godina, bićete više razočarani stvarima koje niste učinili nego stvarima koje jeste. Zato isplovite iz sigurne luke. Istražujte. Sanjajte. Otkrijte.

Mark Tven

DOBRA STVAR JE ŠTO TVOJA PRIČA MOŽE DA SE MENJA. TI MOŽEŠ DA JE MENJAŠ.

Play Video about IIIa Tamo gde si sada ti bila sam i ja
Da bi promenila staru priču potrebno je da :

Program Ostvari se kreirala sam kombinujući svoje veštine, iskustva i interesovanja, sa ciljem da
pomognem tebi da iskombinuješ svoja. I započneš novu priču.

Play Video about IIIb Hajde da sa mnom pređeš

Program Ostvari se je za tebe​

×

  Hvala ti na interesovanju 🙂
  Cena programa je 118.000 RSD / 1000 EUR na tri rate.

  Iskoristi sve svoje talente, šume bi bile tihe kada bi samo najbolje ptice pevale.

  Henri van Dajk

  Marija Trajkovic

  Marija Trajković

  @_marija_trajkovic_

  Upisala sam Milin program Ostvari se, da potvrdim da li ideja s kojom sam se igrala već par meseci odgovara meni, načinu života koji živim, i koliko je to za mene održivo. Jer biznis je tu da i nama i drugima služi, da nosi naše vrednosti, i da i on nas i mi njega podržavamo u rastu. To je ono što sam dobila kroz ovaj program – preispitavanje i utvrđivanje svojih vrednosti i koji je to biznis koji će nositi taj duh.

  Ideja s kojom sam došla i učvrstila je: PhD coaching. Trenutno pripremam program za PhD studente gde će oni biti u centru, a ne njihov PhD.

  Ivana Puric

  Ivana Purić

  @mytinytreasures

  Ostvari se je dubok, intenzivan mentorski program sa mnogo rada na sebi za sve žene na raskršću karijera i uverenja. Posle svakog zuma, osećala sam se ohrabrenije, sa jasnijom slikom o sebi i šta sve mogu sa dosadašnjim znanjem, iskustvom i veštinama.

  Ko kompletno prodje sve i odradi celu radnu svesku, nemoguće je dane dodje do svoje ideje. Ja sam do svoje došla posle 3.modula – kreiraću čuvar uspomena /album / dnevnik na engleskom jeziku za dečije prve godine u vrtiću, prilagodjen školskoj godini u Kataru i njihovom planu i programu.

  Velika vrednost je i zajednica žena i naša FB grupa za razmenu i podršku. Mnogo su mi značili Milini lični primeri, njene prepreke i kako ih je savladavala.

  Istakla bih i akcioni plan iz 7. modula, gde se bacamo na razradu kako naša ideja ne bi ostala samo ideja.

  Iz ovog programa sam izašla samopouzdanija, snažnija, ohrabrena sa jasnom idejom o svom budućem poslu.

  Ivona Loncarevic

  Ivana Lončarić

  @ivana_loncaric

  Program Ostvari se je bio moj zadnji program kojem sam htjela dati šansu, jer sam prije toga završila još tri tečaja (od financija pa sve do pisanje projekata). Glava mi je bila puna poslovnih ideja. Moja polazna točka je bila kako raditi nešto kreativno (i što raditi u moru ideja), i možda jednog dana se maknuti sa sadašnjeg posla.

  Nakon prvih mjesec dana zoom susreta i prelaska po modulima, otvorila sam obrt i počela držati radionice. Odmah sam išla testirati onu ideju koja je vrištala da želi van – lončarstvo.

  Osvjestila sam što je za mene vrijedno, gdje su moje granice i kako izgleda moj idealni dan na poslu.

  Kroz program Ostvari se s lakoćom se miču toksične naslage, toliko je individualan i autentičan, da jednostavno uvidiš svoj potencijal i ne možeš postati još jedna kopija u masi.

  Ana Stankovic

  Ana Stanković

  @stankovic3864

  Program “Ostvari se”, lako a temeljno. Kroz rad na vrednostima i svrsi koje su ostavile najveći utisak na mene shvatila sam da ja ne želim da menjam posao. Stvorila se ideja kako mogu da ga unapredim i šta je to što mogu i želim da naučim da bi posao postao bolji a samim tim i ja zadovoljnija.

  Kroz rad sa Milom i gostima u programu, shvatiš da biznis može da se vodi na drugačiji način i da si podržana ljudima sličnih pogleda na život.

  Program bih preporučila svima koji su na prekretnici i žele da otkriju za koji posao su stvorene jer daje priliku da upoznaš sebe a na tom putu se rađa ideja. Budite hrabre za istraživanje a Mila i ekipa će vam pokazati da ništa nije nemoguće.

  Valentina Maksimovic

  Valentina Maksimović

  Dobila sam potpunu, ali nenametljivu posvećenost, priliku da shvatim gde treba da usmerim svoje snage i kako da se nosim sa svojim unutrašnjim kritičarem. Program mi je pomogao da dublje shvatim svoje razloge i strahove, da dopustim sebi da produktivnost usmerim ka kreativnosti.

  Želim da poštujem svoju potrebu za stvaranjem kroz učenje grnčarije i da verujem procesu jer sam na programu Ostvari se naučila da se perfekcionizam i overthinking mnogo lakše svare kada se fokusiraš na probavanje.

  Cenim to što si stvarno bila tu i iskreno pratila i učestovala u našem razvoju, i što si primećivala te male promene koje stvarno život znače.

  ×

   Hvala ti na interesovanju 🙂
   Cena programa je 118.000 RSD / 1000 EUR na tri rate.

   Play Video about IV video Kako izgleda program

   Na čemu radimo tokom 4 meseca programa

   Nakon ovog modula znaćeš u kakvom okruženju ćeš raditi u narednim mesecima, naučićeš kako da koristiš platformu i najbolje radiš zadatke. Saznaćeš koji je redosled koraka koji će ti olakšati proces. U ovom modulu počećeš da gradiš svoj preduzetnički majndset.

   Detaljnije o bonusima nalazi se ispod.

   Nakon ovog modula znaćeš da ceniš i uvažavaš svoje iskustvo. Otkrićeš gde sve to iskustvo možeš da primeniš i ono će činiti tvoj prepoznatljiv brend u poslu. Imaćeš više samopouzdanja da prihvatiš svoju autentičnost. Uvidećeš svoje snage i postignuća i osvestiti za šta si sve sposobna.

   Po završetku ovog modula znaćeš zašto te poslovi koje si radila nisu ispunjavali i imaćeš svoju mapu po kojoj ćeš tačno znati da prepoznaš šta nije u skladu sa tobom. Više nećeš morati da razmišljaš da li je neki posao za tebe već ćeš na osnovu svojih vrednosti tačno znati kako da kreiraš svoj.

   Na kraju ovog modula značeš pravo ZAŠTO ti uopšte želiš da uđeš u preduzetništvo. Otkrićeš svoju svrhu koja će postati tvoja strast tako da ćeš sa uživanjem početi da stvaraš nešto svoje. Spoznaćeš šta je to čime ti želiš da doprineseš ovom svetu i po čemu će te ljudi sa kojima si radila pamtiti.

   Nakon primene ovog modula znaćeš koja svoja interesovanja želiš da budu deo tvog biznisa, a koja ostaju hobi. Dobićeš jasnu sliku života koji želiš da živiš i uklopiti svoj posao u njega a ne obrnuto. Saznaćeš šta tebe lično motiviše da ga ostvariš.

   Nakon ovog modula osvestićeš u čemu si ti najbolja i iskoristićeš sve što već znaš za svoj novi posao. Osvestićeš šta znaš da radiš s lakoćom i te veštine će postati core tvog biznisa.

   Na kraju ovog modula imaćeš konkretnu ideju za posao koji ćeš raditi za sebe. Znaćeš kako da je testiraš, a onda i da je sprovedeš u delo.

   Završićeš program sa jasnim planom akcije i sledećim koracima koje treba da preduzmeš na tvom preduzetničkom putu.

   Pored redovnih susreta sa mnom i rada na kreativnom delu - otkrivanju tvoje biznis ideje, novina od prošlog ciklusa je učešće i majndset mentorke (psihoterapeutkinje) tokom celog trajanja programa. Sa njom ćeš imati imati susrete jednom mesečno, na kojima ćeš prorađivati različite blokade vezane za odnos prema sebi, svom okruženju i budućim klijentima, što će dovesti do rasta tvog samopouzdanja i spremnosti za nove izazove.

   “Sjajan ste tim, kao da radite zajedno 20 godina. Predobro se nadovezujete, na pravim mestima citirate jedna drugu i upućujete šta dalje sa kojom od vas dve da radimo. Vidi se vaše ogromno međusobno poštovanje i to mi puno govori o važnosti biranja saradnika za naš budući biznis koju nam stalno spominješ. Primer ste!!”
   “Psihoterapijski procesi na programu su mi puno pomogli da osvestim svoje zamućene vidike. Primeri drugih žena, pitanja na kojima je radila, vežbe koje nam je zadavala, doprineli su da se više angažujem za sebe na tom polju. Lakše mi je kada znam da nisam jedina koja prolazi kroz izazove, kada znam da uz adekvatnu pomoć do rešenja dolazim na mnogo lakši način. Ovaj pristup preduzetnicama kroz psihoterapiju je zaista značajan.”

   Ovaj program je interaktivan i poželjno je da se uključiš i budeš aktivna.

   Na taj način ćeš i dobiti najviše za sebe.

   Tu sam da te usmerim u otkrivanju ideje, nalaženju novih načina, dolaženja do važnih uvida.

   Naš zajednički proces se pokazao kao najefikasniji, jer otkrivajući svoju svrhu i svoje zašto, istovremeno uz podršku, menjaš majndset i počinješ da razmišljaš preduzetnički.

   A osećaš se OSTVARENA.

   dunja-jankovic-utisak

   Dunja Janković

   Mentorski program sam upisala u septembru 2021., a moja @bellamajica se već na proleće 2022. šetala po raznim metropolama. Ostvari se je ono najvrednije što sam sebi poklonila. Naučila sam da učim u hodu, nisam ništa znala o modelarstvu, krojenju, tekstilu, ali me ta industrija privlačila, to je bilo moje interesovanje. Kako sam od toga napravila posao? Tako što sam se na ovom programu najpre oslobodila uverenja ‘nisam ja rođena za biznis, nije to za mene’ dok mi Mila kroz program nije pokazala da baš jeste, a zajednica žena pružila ogromnu podršku.

   Martina Vukobrat

   Martina Vukobrat

   @martina.vukobrat

   U toku rada sa Milom otvorila mi se gomila pitanja, ideja i novih perspektiva za koje nisam pre imala hrabrosti da ih sagledam. Nakon određenog vremena posle programa,usledila je prava bujica ideja i hrabrosti za dalje korake. Oni su me doveli do moje idealne karijere, grafičkog dizajna. Nije uvek jedino rešenje znati šta želiš, već i znati šta ne želiš.

   Hvala Mila na pravom mentorstvu, prijateljstvu i podršci i nakon programa.

   Jasmina Dzuver

   Jasmina Džuver

   @fizioterapija.jasminadzuver

   “Želim tvoj mentorski program!”, su reči kojima sam se obratila Mili, bez trunke sumnje. Otkrila sam kako izgleda posao koji ću raditi iz srca, ali i mnogo toga o sebi. Shvatila sam da moja ideja o sopstvenom biznisu nije nešto rezervisano za tamo neke ljude, nego potpuno dostižna. I naučila sam na koji način da procenim da li idem u dobrom smeru, kako nikad više ne bih radila posao koji me ne ispunjava. Danas, strastveno razvijam svoj biznis i pomažem ženama koje imaju probleme sa bolom u leđima i vratu da steknu rutinu u vežbanju.

   danica-zlatanovic-utisak

   Danica Zlatanović

   Dugo se krčkalo u meni  nezadovoljstvo poslom kojim sam se bavila. Rad u prosveti je isisao većinu kreativnosti i nade iz mene. A tako sam želela promenu. Ostvari se je učinio da se ostvarim, i da danas uživam u svom poslu. U početku sam samo znala da volim prirodu i da radim nešto rukama. Na programu sam prvi put odvojila vreme da sagledam u čemu sam dobra i već na četvrtom modulu prikazala ostalim učesnicama svoj probni prozivod – biljni terarijum. Sada je @bastica.terarijumi moj životni poziv.

   azra-utisak

   Azra Cerić Dervić

   @azracericdervic

   Taj posao nije za mene!” Ako ti tvoja intuicija šalje sve jači signal da posao na kojem si sada nije za tebe, imaš snažnu želju da kreiraš nešto svoje, imaš razne ideje u glavi, godine iskustva ali nemaš ništa smišljenoznaš da ne želiš da osjećaš taj grč u stomaku – Mila je idealan mentor za tebe. Da ti pokaže put i kako da napraviš iskorak. Kako da dođeš do onoga što zaista želiš i od želje napraviš ideju. Ostvari se je doprineo da učinim iskorak, napustim kompaniju i pokrenem svoju savetodavnu praksu.

   marija-utisak

   Marija Stevuljević

   @mstevuljevic

   Ako se prepoznaješ u mislima “mogu ja sve sama” ili “samo da završim još jedan kurs/knjigu/obuku /trening/fakultet pa ću onda videti šta dalje”, javi se odmah Mili. Možeš sama, ali zašto? Dobićeš vetar u leđa i više od toga, dobićeš zajednicu solidarnih žena koje su prošle kroz isti proces i tu su jedna za drugu, a to mnogo znači. Meni je Mila otvorila oči i zahvaljujući njoj, umesto da gubim vreme “samo na još jednu” edukaciju i da se pitam šta to meni još leži, ja sada imam svoj biznis i živim u skladu sa sobom i svojim vrednostima – držim obuke za digitalni javni nastup.

   ŠTA SVE PROGRAM SADRŽI

   Edukativna platforma

   Na njoj se nalaze
   svi moduli

   Zumovi

   3 grupna zuma mesečno sa mnom i 1 sa majndset mentorkom. Radimo na lekcijama i tvojoj konkretnoj situaciji i pitanjima

   PDF Priručnici

   PDF priručnici uz svaki modul i radna sveska sa vežbama i zadacima koje prelaziš u svom ritmu

   Facebook Grupa

   za podršku kako bi se osećala među svojima

   Bonusi uz program ostvari se

   PROGRAM PRIPREMI SE

   Upisom na program dobijaš ovaj sveobuhvatni materijal za izgradnju samopouzdanja za ulazak u preduzetništvo, kao pre study materijal. Pristup programu imaš narednih godinu dana.

   Bonus predavanja

   Sa drugim stručnjacima iz oblasti relevantnih za pokretanje biznisa

   Program počinje 4.4.

   CENA i TRAJANJE​

   Program počinje

   Dana
   Sati
   Minuta
   Sekundi
   Upis je završen!

   UPIS POČINJE U MARTU
   2024. godine

   ×

    Hvala ti na interesovanju 🙂
    Cena programa je 118.000 RSD / 1000 EUR na tri rate.

    Mila Muškinja,
    autorka programa Ostvari se.

    Ja sam ona žena koja je put koji te čeka već prošla. Ulazila sam u pogrešne vozove i čekala avione na autobuskim stanicama, hodala brzo u pogrešnom smeru i posle svih tih promašenih tema, konačno uhvatila priključak sa sobom i krenula da živim onako kako stvarno želim i RADIM ono što stvarno volim.

    Nekoliko puta sam pravila karijerni zaokret i to od diplomiranog defektologa do konsultanta za prava i zaštitu dece, dok se konačno nisam pronašla u ulozi karijernog kouča. Uložila sam mnogo u svoje obrazovanje koje mi je služilo u prethodnim karijernim pričama ali mi nije žao jer je to iskustvo koje mi služi sada, kao što će i tebi tvoje. Pored iskustva, završila sam obuku za kouča za promenu karijere i stekla licencu akreditovanog programa koji je pred tobom.

    Imam mnogo uloga i sada konačno u svima mogu da uživam.

    Živim u Beogradu, radim odakle hoću ili gde se zadesim. Obožavam razgovore o  zanimljivim ljudskim pričama, novim idejama i putovanjima.

    Redovno uzimam i dajem dnevnu dozu smeha.

    Pomažem ženama da se OSTVARE.

    Mila Removebg