Online mentorski program

Ostvari se

Da pronađeš ideju za posao koji ćeš raditi sa lakoćom i osmehom

Ovo je tvoja priča?

Mila Ostvari Se 011
Video Cover 01a
Play Video about Video Cover 01a

A u isto vreme osećaš taj plamen iznutra, želiš uzbuđenje, hoćeš da istražiš svoje potencijale, da iskoristiš talente koji imaš, da radiš ono što voliš i osetiš se ostvarena.

U istoj priči bila sam i ja pre samo 4 godine a i mnoge druge.

Mila Ostvari Se Navodnici 04

Za dvadeset godina, bićete više razočarani stvarima koje niste učinili nego stvarima koje jeste. Zato isplovite iz sigurne luke. Istražujte. Sanjajte. Otkrijte.

Mark Tven

Dobra stvar je što tvoja priča može da se menja.
Ti možeš da je menjaš.

Video Cover 02a
Play Video about Video Cover 02a

Da bi promenila staru priču potrebno je da:

Program Ostvari se kreirala sam kombinujući svoje veštine, iskustva i interesovanja, sa ciljem da pomognem tebi da iskombinuješ svoja.
I započneš novu priču.

Video Cover 03a
Play Video about Video Cover 03a

Program Ostvari se je za tebe

Mila Ostvari Se Navodnici 04

Iskoristi sve svoje talente,
šume bi bile tihe kada bi samo najbolje ptice pevale.

Henri van Dajk

Video Cover 04a
Play Video about Video Cover 04a

Na čemu radimo tokom 4 meseca programa

Pripremni modul - upoznavanje
Nakon ovog modula znaćeš u kakvom okruženju ćeš raditi u narednim mesecima, naučićeš kako da koristiš platformu i najbolje radiš zadatke. Saznaćeš koji je redosled koraka koji će ti olakšati proces. U ovom modulu počećeš da gradiš svoj preduzetnički majndset. Detaljnije o bonusima nalazi se ispod.

Nakon ovog modula znaćeš da ceniš i uvažavaš svoje iskustvo. Otkrićeš gde sve to iskustvo možeš da primeniš i ono će činiti tvoj prepoznatljiv brend u poslu. Imaćeš više samopouzdanja da prihvatiš svoju autentičnost. Uvidećeš svoje snage i postignuća i osvestiti za šta si sve sposobna.

Po završetku ovog modula znaćeš zašto te poslovi koje si radila nisu ispunjavali i imaćeš svoju mapu po kojoj ćeš tačno znati da prepoznaš šta nije u skladu sa tobom. Više nećeš morati da razmišljaš da li je neki posao za tebe već ćeš na osnovu svojih vrednosti tačno znati kako da kreiraš svoj.

Na kraju ovog modula značeš pravo ZAŠTO ti uopšte želiš da uđeš u preduzetništvo. Otkrićeš svoju svrhu koja će postati tvoja strast tako da ćeš sa uživanjem početi da stvaraš nešto svoje. Spoznaćeš šta je to čime ti želiš da doprineseš ovom svetu i po čemu će te ljudi sa kojima si radila pamtiti.

Nakon primene ovog modula znaćeš koja svoja interesovanja želiš da budu deo tvog biznisa, a koja ostaju hobi. Dobićeš jasnu sliku života koji želiš da živiš i uklopiti svoj posao u njega a ne obrnuto. Saznaćeš šta tebe lično motiviše da ga ostvariš.

Nakon ovog modula osvestićeš u čemu si ti najbolja i iskoristićeš sve što već znaš za svoj novi posao. Osvestićeš šta znaš da radiš s lakoćom i te veštine će postati core tvog biznisa.

Na kraju ovog modula imaćeš konkretnu ideju za posao koji ćeš raditi za sebe. Znaćeš kako da je testiraš, a onda i da je sprovedeš u delo.

Završićeš program sa jasnim planom akcije i sledećim koracima koje treba da preduzmeš na tvom preduzetničkom putu.

Pored redovnih susreta sa mnom i rada na kreativnom delu – otkrivanju tvoje biznis ideje, novina od prošlog ciklusa je učešće i majndset mentorke (psihoterapeutkinje) tokom celog trajanja programa. Sa njom ćeš imati imati susrete jednom mesečno, na kojima ćeš prorađivati različite blokade vezane za odnos prema sebi, svom okruženju i budućim klijentima, što će dovesti do rasta tvog samopouzdanja i spremnosti za nove izazove.

Ovaj program je interaktivan i poželjno je da se uključiš i budeš aktivna.

Na taj način ćeš i dobiti najviše za sebe.

Tu sam da te usmerim u otkrivanju ideje, nalaženju novih načina, dolaženja do važnih uvida.

Naš zajednički proces se pokazao kao najefikasniji, jer otkrivajući svoju svrhu i svoje zašto, istovremeno uz podršku, menjaš majndset i počinješ da razmišljaš preduzetnički.

A osećaš se ostvarena.

Šta sve program sadrži

Mila Ostvari Se Edukativna Platforma 05

Edukativna
platforma

Na njoj se nalaze
svi moduli

Mila Ostvari Se Zumovi 06

Zumovi

3 grupna zuma mesečno sa mnom i 1 sa majndset mentorkom. Radimo na lekcijama i tvojoj konkretnoj situaciji i pitanjima

Mila Ostvari Se Pdf 07

PDF priručnici

PDF priručnici uz svaki modul i radna sveska sa vežbama i zadacima koje prelaziš u svom ritmu

Mila Ostvari Se Fb 08

Facebook grupa

Za podršku kako bi se osećala među svojima

Program trenutno nije aktivan.
Sledeći upis počinje u oktobru 2024. godine.

Mila Muškinja,
autorka programa Ostvari se

Ja sam ona žena koja je put koji te čeka već prošla. Ulazila sam u pogrešne vozove i čekala avione na autobuskim stanicama, hodala brzo u pogrešnom smeru i posle svih tih promašenih tema, konačno uhvatila priključak sa sobom i krenula da živim onako kako stvarno želim i radim ono što stvarno volim.

Nekoliko puta sam pravila karijerni zaokret i to od diplomiranog defektologa do konsultanta za prava i zaštitu dece, dok se konačno nisam pronašla u ulozi karijernog kouča. Uložila sam mnogo u svoje obrazovanje koje mi je služilo u prethodnim karijernim pričama ali mi nije žao jer je to iskustvo koje mi služi sada, kao što će i tebi tvoje. Pored iskustva, završila sam obuku za kouča za promenu karijere i stekla licencu akreditovanog programa koji je pred tobom.

Imam mnogo uloga i sada konačno u svima mogu da uživam.

Živim u Beogradu, radim odakle hoću ili gde se zadesim. Obožavam razgovore o zanimljivim ljudskim pričama, novim idejama i putovanjima.

Redovno uzimam i dajem dnevnu dozu smeha.

Pomažem ženama da se ostvare.

Mila Sajt Ostvari Se 02

Hvala ti na interesovanju 🙂
Cena programa je 118.000 RSD / 1000 EUR na tri rate.