Da tvoje biznis ideje dobiju oblik i ime

Sve ono o čemu razmišljaš, maštaš, vrtiš po glavi.

Znaš da hoćeš nešto svoje, ali ne znaš tačno šta.

Na pravom si mestu.

Ovde će se roditi tvoja ideja za biznis.

Ja sam Mila, kouč za promenu karijere.

Svrha onoga što radim je da podržim tebe da pronađeš svoju.

I počneš da radiš ono što voliš.

U radu sa mnom, tvoje biznis ideje razrađujemo i pretvaramo u posao koji želiš da radiš.

mila-gleda-gore

Posao koji voliš je tvoje pravo i obaveza prema sebi da ga ostvariš.

Pitaš se kako?

Tako što ćeš izabrati  1 od 3 mentoring programa kroz koje ćemo proći zajedno.

Individualni mentorski program

Traje 8 nedelja po 60 minuta

Sastajemo se jednom nedeljno, uživo ili onlajn. Termin traje 60 minuta.

Na ovim susretima razgovaramo a izmedju susreta ti popunjavaš upitnike, radiš vežbe i domaće zadatke koje ti pošaljem. Ovakav način rada, uz tvoje aktivno učešće i moj mentoring dovešće nas do cilja koji smo na početku postavile.

Kreirana je za tebe koja se osećaš zaglavljeno, ne vidiš smisao u onome što radiš i zanima te promena posla.

Cena – 560€

Sastajemo se jednom nedeljno, uživo ili onlajn. Termin traje 60 minuta.

Na ovim susretima razgovaramo a izmedju susreta ti popunjavaš upitnike, radiš vežbe i domaće zadatke koje ti pošaljem. Ovakav način rada, uz tvoje aktivno učešće i moj mentoring dovešće nas do cilja koji smo na početku postavile.

Kreirana je za tebe koja se osećaš zaglavljeno, ne vidiš smisao u onome što radiš i zanima te promena posla.

Individualna konsultacija

U trajanju od 60 minuta

Može biti uvod u individualni mentorski program a možda ti bude i dovoljna za pitanja koja imaš. Ukoliko nakon ove konsultacije odlučiš da nastaviš sa mentorskim programom, ona postaje besplatna, tačnije ulazi u cenu individualnog mentorskog programa.

Kreirana je za tebe koja imaš dileme u vezi sa nekom idejom koja je u tvojoj glavi već definisana. Razmišljaš o promeni posla ili karijere. Ovo je i za potencijalne partnere u poslu koji žele da ispitaju vrednosti ili hoće da pokrenu nešto svoje ali nisu baš sigurni šta.

Online program
Ostvari se

Program traje 2 meseca i obuhvata rad sa mnom kroz zoom sastanke i video lekcije koje su na edukativnoj platformi za koju imaš pristup još 6 meseci nakon završetka programa

Uvodni zoom sastanak sa svim polaznicama programa

7 modula sa snimljenim video lekcijama

7 uživo zoom sastanaka koji se snimaju da možeš da ih pogledaš kada tebi odgovara, da prođemo zajedno kroz prethodni modul, da te čujem, da pitaš, da razjasnimo

Radnu svesku sa vežbama koje te vode korak po korak od upoznavanja sebe, svojih veština i strasti do trenutnih interesovanja

Pristup zatvorenoj FB grupi za podršku tokom trajanja programa

Pristup Slack platformi na kojoj se okuplja zajednica žena koje su već radile sa mnom i uspešno pokrenule svoje biznise

Dodatne materijale za rad na sebi koji će ti pomoći na putu promene

Prijavi se na program

Kroz individualni i grupni rad sa mnom prošlo je preko 80 klijentkinja.

Ne mogu da dočaram njihovu sreću nakon onog momenta kada im klikne, kada se sve posloži i one mogu da zamisle svoj posao iz snova.

Ali njihove utiske mogu.
aleksandra-utisak

Aleksandra

@aleksandraasistent

Želela bih da kažem da su vežbe koje sam radila sa tobom daleko više od onoga što sam očekivala. Daješ pitanja o kojima nisam ni razmišljala, takoreći postavljaš prava pitanja. Tvoje konsultacije predstavljaju spoj sposobnosti, želja i vrednosti osobe koja želi da se ostvari u poslovnom životu. Takođe daje prikaz kojim resursima osoba raspolaže, kojim oblastima je slaba, koje treba nadograditi i koje može iskoristiti kako bi se kretala u željenom smeru. Tvoj pristup nikako nije ispunjavanje forme. Tvoje maksimalno posvećenje meni kao klijentu i tvoj feedback je meni davao vetar u leđa da se još više posvetim procesu i budem maksimalno angažovana. Hvala ti za svako bravo i odlično, što se osećam bolje u svojoj koži, što moja razna interesovanja ne predstavljaju više teret već alat koji se može upotrebiti.

ivana-utisak

Ivana

@napisi_i_prodisi

U tom mom silnom (internet) traganju čime bih mogla da se bavim i sve vezano za promenu posla, poziva…slučajno mi je iskočilo tvoje ime. Odabrala sam te zato što je tvoja ponuda zvučala drugačije od ostalih u smilsu kombinacije psihologije i koučinga. Znala sam da mi treba i jedno i drugo. Tvoje znanje i alati, tehnike su mi veoma pomogli da iznesem iz sebe sve te stvari i nekako ih sistematizujem, kao i da dođem do značajnih uvida. Za ovo kratko vreme našeg druženja, rekla bih za tebe da si veoma posvećena tome da zaista pomogneš, ažurna, lako je raditi sa tobom, sve je jasno, usredsređena si i voljna za zajedničko rešavanje problema. Da rezimiram: kroz rad sa tobom otkrila sam kako bih volela da živim.

marija-utisak

Marija

@mstevuljevic

Mila je kompetentna osoba snažne energije, sa višeslojnim radnim iskustvom, koja zna šta govori, a što je važnije postavlja prava pitanja, vodeći te do onoga što već leži u tebi, kao da ume da čita misli. Ako se prepoznaješ u mislima “mogu ja sve sama” ili “samo da završim još jedan kurs/knjigu/obuku
/trening/fakultet pa ću onda videti šta dalje”, javi se odmah Mili. Možeš sama, ali zašto? Dobićeš vetar u leđa i više od toga, dobićeš zajednicu solidarnih žena koje su prošle kroz isti proces i tu su jedna za drugu, a to mnogo znači. Meni je Mila otvorila oči i zahvaljujući njoj, umesto da gubim vreme “samo na još jednu” edukaciju i da se pitam šta to meni još leži, ja sada imam svoj biznis i živim u skladu sa sobom i svojim vrednostima.

lea-utisak

Lea

Svi Milini zadaci su zapravo jedno fantastično putovanje kroz sebe, i to ne samo kroz sve ono što sada jesam i želim da budem, već i kroz ono što sam bila. Zahvalna sam na svemu što sam tokom tog dela osvestila .Rad sa Milom mi nije samo pomogao da iskristališem i najzad jasno definišem svoje želje, već mi je osvestio i šta je sve neophodno da čovek „prođe“ kako bi bio u potpunosti spreman da pokrene svoj biznis.Za one koji nisu imali priliku da je upoznaju, Mila nije samo career coach već i mentor, life coach, motivational coach, empowerement coach… sa dodatkom vrlina pravog prijatelja. U jednoj rečenici… Mila je sve ono što je potrebno svima nama –u jednoj osobi. – Podrška… jer nikad dosta ’vetra u leđa’ i vere u naše sposobnosti kad za trenutak u iste posumnjamo, – Motivator kroz optimizam… jer kako uvek nasmejana Mila kaže: „Nemoguće je samo ono što ti misliš da je nemoguće“, drugim rečima- sve je ostvarivo, – Savetnik… kad zaškripi da pomogne, – Pragamtičnost/objektivnost/usmerenje… kad iskočimo da nas vrati u šine, ili se zanesemo da nas konkretizuje… – Riznica maštovitih ideja, neospornog znanja i iskustva. Zato mislim da Mila nije samo obični, bilo kakav „coach“, već pravi Guru.

Grupni mentorski program Ostvari se doneo je ostvarenje mnogima.

Evo šta one kažu.
jasmina-utisak

Jasmina

@fizioterapija.jasminadzuver

“Želim tvoj mentorski program!”, su reči kojima sam se obratila Mili, bez trunke sumnje. I bila sam u pravu. Otkrila sam kako izgleda posao koji ću raditi iz srca, ali i mnogo toga o sebi. Shvatila da moja ideja o sopstvenom biznisu nije nešto rezervisano za tamo neke ljude, nego potpuno dostižna. I naučila sam na koji način da procenim da li idem u dobrom smeru, kako nikad više ne bih radila posao koji me ne ispunjava.Danas, mesecima kasnije, još dublje sam ubeđena da sam baš tamo gde treba da budem. Svaki level up u razvijanju svoje biznis priče od mene zahteva da se izborim sa novim nesigurnostima i strahovima. U tim trenucima Mila se pojavi, naizgled potpuno slučajno, sa tako dobrim pitanjima i sugestijama i razloži celu problematiku u 2-3 rečenice. Ona i žene iz zajednice su napresušan izvor inspiracije i podrške.

lea-utisak

Sanja

Meni lično je program otvorio oči, i to ne samo u vezi karijere, nego i šire. Ono što sam naučila primenjujem u svim sferama života Prilično jasno sam definisala šta želim od svog budućeg posla i života (i još jasnije – šta ne želim), znam u kom smeru idem i šta je potrebno da uradim da bih stigla gde sam pošla. Mila uvek ima pravo pitanje, na koje ti često nemaš spreman odgovor, nego moraš da se zagledaš duboko u sebe i da zaista dobro promisliš sama sa sobom da bi mogla da odgovoriš. I onda dođeš do svog “Ahaaaaa!” momenta, kad ti klikne nešto i kockice ti se poslože u glavi Grupni rad i razumevanje su neprocenjivi. Kada čuješ da neko naglas kaže ono što tebe muči godinama unazad i shvatiš da ni sama ne bi bolje sročila to! Apsolutno preporučujem program svakome ko je shvatio da ne zna šta bi, a zna da “ovako više ne može” i da nešto mora da promeni. Milin program je sjajna polazna tačka za promenu, meni je značajno skratio proces traženja sebe i uštedeo tonu vremena i živaca!

azra-utisak

Azra

@azracericdervic

“Taj posao nije za mene!” Ako ti tvoja intuicija šalje sve jači signal da posao na kojem si sada nije za tebe, imaš snažnu želju da kreiraš nešto svoje, imaš neke ideje u glavi, godine iskustva ali nemaš ništa smišljeno, ako osjećaš da treba da napraviš neki korak, znaš da ne želiš da osjećaš taj grč u stomaku – Mila je idealan mentor za tebe. Da ti pokaže put i kako da napraviš iskorak. Kako da dođeš do uvida onoga što zaista želiš. Kako da od želje napraviš ideju. Ono do čega sam ja lično došla, nisu samo uvidi tokom rada sa Milom, već i osnažujuća zajednica i Milina bezuslovna podrška da i ja to mogu.

danica-utisak

Danica

@bastica.terarijumi

“Dugo se krčkalo u meni nezadovoljstvo poslom kojim sam se bavila. Rad u prosveti je isisao većinu kreativnosti i nade iz mene. Nakon jednog od Milinih postova koji pogađaju tvoje misli, reših da je krajnje vreme da joj se javim. 1 na 1 sa Milom… bilo je tako opušeno i bez pritiska, kao sa prijateljicom na kafi. To me je mnogo opustilo i radovala sam se grupnom radu i komentarima žena i Mile same. Način na koji se u toj zajednici otvoriš je neprocenjiv, a Milini komentari su, iako puni podrške, vrlo pozivali na razmišljanje, na analizu onoga što zaista želite. Tada sam prvi put u životu odvojila vreme da sagledam šta ja to želim da radim, u čemu sam dobra, šta je ono čemu želim da težim.Dobila sam priliku da sagledam knjigu svoga života i postignuća, da zajedno sa divnim, a potpuno različitim ženama osvestim određena poglavlja. Niko ne može da nas koči kao što sami sebe kočimo, i da je u redu da nam neko ukaže na to i pomogne da se oslobodimo kočnica. To je ono što je Mila i njena zajednica meni pomogla da uradim. I sada nakon programa i novog početka, ja znam da imam kome da se obratim, za mišljenje, sugestiju i pre svega podršku.

Znam o čemu razmišljaš, koja pitanja postavljaš sebi.

A znam i tačno šta treba da te pitam da bi došla do odgovora koje tražiš.

Promena karijere je put kojim sam i sama prošla nekoliko puta.

Prijavi se na Newsletter

Radujem se početku našeg druženja. Svake druge srede čekaju te zanimljive i korisne priče.