Politika privatnosti

Poštovani korisnici, razumem da je bezbednost Vaših ličnih podataka od izuzetne važnosti i obavezujem se na poštovanje Vaše privatnosti i čuvanje vaših ličnih podataka.

Ova politika zaštite privatnosti ( u daljem tekstu Politika) propisuje kako koristim Vaše lične podatke i mere koje su usvojene radi zaštite i bezbednosti Vaših podataka.

Molim Vas da pre korišćenja mojih usluga, pažljivo pročitate ovu Politiku i upoznate se sa pravilima iste, jer svaka poseta mom sajtu, kao i aktivnost, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Pristupanjem ovom internet sajtu, Vi potvrđujete da ste saglasni sa svim odredbama ove Politike zaštite privatnosti i dajete pristanak da se podaci o Vama prikupljaju, koriste i otkrivaju u skladu sa ovom Politikom zaštite privatnosti.

Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi, molim Vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Podaci o Vama prikupljaju se na dva načina:

Direktno – kada mi Vi dostavite podatke

Automatski – dok koristite sajt.

Na ovaj način prikupljeni podaci , uključujući i e-mail adrese u sklopu sajta milamuskinja.com ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.

Obavezujem se da vaše podatke (formulari, korespodencija, ankete,…) neću davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim osobama.

Sajt milamuskinja.com koristi cookies ili internet kolačiće – jednostavne tekstualne datoteke koja se čuvaju u Vašem internet pretraživaču dok posećujete moj web sajt. Internet kolačići mogu sadržati informacije o tome koje ste stranice posetili, koji pretraživač koristite, kao i ostale statističke podatke koji mi pomažu da shvatim kako koristite moje web stranice.

Sajt milamuskinja.com koristi servise koje obezbeđuju treća lica, a koja u moje ime, putem interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost mojih web stranica. Odnosno, na taj način se prikupljaju informacije o Vašim posetama mojoj stranici i interakciji sa mojim objavama, a sve u cilju kako bi se izmerio saobraćaj na web strani.

milamuskinja.com ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

milamuskinja.com može revidirati ovu Politiku bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. O svakoj promeni bićete obavešteni.