Mila Sajt 20

Hajde da zajedno otkrijemo tvoj posao iz snova!

Uz znanja koja sam stekla kroz edukaciju iz psihoterapijskog pravca transakciona analiza, koji ima sjajne tehnike za rad na zastojima i uspešno rešava osećaj „zaglavljenosti”, zajedno sa specijalizovanom koučing metodologijom za promenu karijere, rezultat našeg rada je pre svega jasnoća:

Ja sam mentor i kouč za tebe ako:

želiš da se osećaš ispunjeno i ostvareno, a spremna si da preuzmeš svoj deo odgovornosti jer:

U isto vreme
Mila Sajt Rad Sa Mnom 02

Moj deo odgovornosti je da te sprovedem kroz proces upoznavanja sebe i otkrivanja svoje biznis ideje.

S radošću i uzbuđenjem je prihvatam.

Ti izaberi način i pridruži se programima koji

transformišu tvoje profesionalne ambicije u posao iz snova.

Pronadji se

Program je za tebe koja želiš da otkriješ u čemu si dobra i ono što te stvarno interesuje kako bi došla do posla koji ćeš da voliš.

Program sadrži:
  • 4 video lekcije (vrednosti, interesovanja, veštine i kombinovanje ideje)
  • Radnu svesku sa vežbama
  • 2 Zoom sastanka
Sledeći upis je u leto 2024.

Ostvari se

Program je za tebe ako želiš da na sistematičan način uz moju direktnu podršku, dođeš do ideje za posao koji ćeš raditi za sebe.

Sastajemo se jednom nedeljno, uživo ili onlajn. Termin traje 60 minuta.

Na ovim susretima razgovaramo a izmedju susreta ti popunjavaš upitnike, radiš vežbe i domaće zadatke koje ti pošaljem. Ovakav način rada, uz tvoje aktivno učešće i moj mentoring dovešće nas do cilja koji smo na početku postavile.

Kreirana je za tebe koja se osećaš zaglavljeno, ne vidiš smisao u onome što radiš i zanima te promena posla.

Cena – 560€

Program sadrži:

  • Edukativnu platformu na kojoj su video lekcije
  • Nedeljne grupne Zoom sastanke sa mnom
  • PDF priručnike
  • Privatnu FB grupu za podršku
 
Program traje 4 meseca.

Često postavljena pitanja:

Šta ako imam previše ili nimalo ideja?
Bez obzira na to da li se suočavaš sa previše mogućnosti ili ne znaš odakle da počneš, moji programi nude strukturisan pristup koji vodi ka jasnoj viziji tvoje karijere.
Moji programi su smišljeni tako da ti pomognu da otkriješ šta te istinski motiviše i kako da to integrišeš u posao koji za tebe ima duboki lični značaj. Za početak tvopg istraživanja je program Pronađi se.
U program Ostvari se, sa nama je i psihoterapeutkinja – mindset mentorka. Udruženim snagama radimo na jačanju tvog samopouzdanja i razvijanju hrabrosti potrebne za preduzetništvo kako bismo te podržale na tom putu.
Moj pristup ti omogućava da istražiš druge mogućnosti i kreiraš poslovni plan koji odgovara tvojim ličnim interesovanjima i vrednostima, a ne onima koje si nasledila.
Programi su fokusirani na prepoznavanje i iskorištavanje trenutnog momenta, već stečenih znanja i životnog iskustva. Istovremeno te podržavaju da prevaziđeš strah od promene i preuzmeš odgovornost nad svojom budućom preduzetničkom karijerom.

Kroz rad u programu Ostvari se pomoći ću ti da analiziraš i razviješ svoju ideju kako bi bila sigurna da li je to zaista ono što želiš da radiš.

Program Ostvari se je posebno kreiran za osobe koje traže svoju strast i profesionalnu svrhu. Kroz sistematičan i direktan rad sa mnom otkrićeš svoje skrivene talente, spojiti ih sa svojim vrednostima i doći do svoje biznis ideje.
Odakle da krenem? Idealan trenutak da redefinišeš svoj sistem vrednosti, presložiš prioritete i istražiš šta sve već znaš, a šta te novo interesuje. Sve ovo sistematično i kratko poslagano nalazi se na programu Pronađi se.