Konsultacije 1:1 i grupni program Ostvari se

Hajde da otkrijemo tvoj posao iz snova.

Kroz individualni ili grupni rad.
Kako ti izabereš.

mila-muskinja-mali-ekran

Ako tražiš odgovor na pitanje – Kako pronaći posao koji voliš, imaš neke ideje, ali ne znaš šta je to što želiš.

Ako se osećaš zaglavljeno, ne vidiš smisao u onome što radiš i zanima te promena posla, prioriteti su ti se promenili ili si postala mama pa želiš drugačije organizovano radno vreme i okruženje.

Kroz individualni i grupni rad pronaći ćeš odgovore na ta, ali i na pitanja koja do sada nisi postavila sebi. A najbolje od svega je što ćeš postati deo zajednice koja nastavlja sa druženjem i nakon završetka programa. Čekaju te besplatne radionice, online i susreti uživo i neophodna podrška zajednice. Na taj način nisi sama ni kada kreneš u realizaciju ideje do koje si u radu sa mnom došla.

Izaberi način rada sa mnom

Na samom početku bilo kog programa postaješ deo zajednice, prisustvuješ druženjima i radionicama, deliš svoje dileme, tražiš podršku, testiraš svoju ideju za biznis do koje si došla, pitaš za savet, podeliš radost i uspeh koji postižeš. Ona je najveći benefit u danima koji dolaze.

Individualni mentorski program

Traje 8 nedelja

Sastajemo se jednom nedeljno, uživo ili onlajn. Termin traje 60 minuta.

Na ovim susretima razgovaramo a izmedju susreta ti popunjavaš upitnike, radiš vežbe i domaće zadatke koje ti pošaljem. Ovakav način rada, uz tvoje aktivno učešće i moj mentoring dovešće nas do cilja koji smo na početku postavile.

Kreirana je za tebe koja se osećaš zaglavljeno, ne vidiš smisao u onome što radiš i zanima te promena posla.

Individualna (ali vredna) konsultacija

Traje 60 minuta.

Može biti uvod u individualni mentorski program a možda ti bude i dovoljna za pitanja koja imaš. Ukoliko nakon ove konsultacije odlučiš da nastaviš sa mentorskim programom, ona postaje besplatna, tačnije ulazi u cenu individualnog mentorskog programa.

Kreirana je za tebe koja imaš dileme u vezi sa nekom idejom koja je u tvojoj glavi već definisana. Razmišljaš o promeni posla ili karijere. Ovo je i za potencijalne partnere u poslu koji žele da ispitaju vrednosti ili hoće da pokrenu nešto svoje ali nisu baš sigurni šta.

Onlajn grupni mentorski program Ostvari se

BONUS: Nakon završenog programa imaš mogućnost da pohađaš membership program, namenjen samo onim ženama koje su završile program Ostvari se.

Zakaži konsultacije

    Ja sam tu.

    Zajednica te čeka.

    Ti izaberi način.