Konsultacije 1:1 i grupni program Ostvari se

Hajde da otkrijemo tvoj posao iz snova.

Kroz individualni ili grupni rad.
Kako ti izabereš.

mila-muskinja-mali-ekran

Ako tražiš odgovor na pitanje – Kako pronaći posao koji voliš, imaš neke ideje, ali ne znaš šta je to što želiš.

Ako se osećaš zaglavljeno, ne vidiš smisao u onome što radiš i zanima te promena posla, prioriteti su ti se promenili ili si postala mama pa želiš drugačije organizovano radno vreme i okruženje.

Kroz individualni i grupni rad pronaći ćeš odgovore na ta, ali i na pitanja koja do sada nisi postavila sebi. A najbolje od svega je što ćeš postati deo zajednice koja nastavlja sa druženjem i nakon završetka programa. Čekaju te besplatne radionice, online i susreti uživo i neophodna podrška zajednice. Na taj način nisi sama ni kada kreneš u realizaciju ideje do koje si u radu sa mnom došla.

Kako izgledaju konsultacije sa mnom

Došla si do mene putem preporuka ili preko sajta, društvenih mreža. Zakazujem razgovor u vreme koje dogovorimo. Naš prvi razgovor traje oko 15 minuta. Važno mi je da te čujem, da saznam zašto se javljaš i na kom problemu želiš da radiš. Promena posla? Pokretanje sopstvenog biznisa? Ili nešto treće? Ovaj razgovor pomoći će mi da steknem malo širu sliku i procenim da li sam ja prava osoba za tebe. I to ću ti odmah reći : )
Na osnovu onoga što mi ispričaš daću ti preporuku za jedan od tri mentoring programa. Izbor je na kraju samo tvoj.
Sa mnom ili na online programu Ostvari se. Cilj je isti, a postupak malo drugačiji.
Nakon programa postaješ deo zajednice, prisustvuješ druženjima i radionicama, deliš svoje dileme,radost, uspehe i neuspehe koje imaš na putu ostvarenja cilja do kojeg si u mojim programima stigla. Računaj na podršku zajednice. Ona je najveći benefit u danima koji dolaze.

Individualni mentorski program

Traje 8 nedelja

Sastajemo se jednom nedeljno, uživo ili onlajn. Termin traje 60 minuta.

Na ovim susretima razgovaramo a izmedju susreta ti popunjavaš upitnike, radiš vežbe i domaće zadatke koje ti pošaljem. Ovakav način rada, uz tvoje aktivno učešće i moj mentoring dovešće nas do cilja koji smo na početku postavile.

Kreirana je za tebe koja se osećaš zaglavljeno, ne vidiš smisao u onome što radiš i zanima te promena posla.

Individualna (ali vredna) konsultacija

Traje 60 minuta.

Može biti uvod u individualni mentorski program a možda ti bude i dovoljna za pitanja koja imaš. Ukoliko nakon ove konsultacije odlučiš da nastaviš sa mentorskim programom, ona postaje besplatna, tačnije ulazi u cenu individualnog mentorskog programa.

Kreirana je za tebe koja imaš dileme u vezi sa nekom idejom koja je u tvojoj glavi već definisana. Razmišljaš o promeni posla ili karijere. Ovo je i za potencijalne partnere u poslu koji žele da ispitaju vrednosti ili hoće da pokrenu nešto svoje ali nisu baš sigurni šta.

Onlajn grupni mentorski program Ostvari se

BONUS: Nakon završenog programa imaš mogućnost da pohađaš membership program, namenjen samo onim ženama koje su završile program Ostvari se.

Zakaži konsultacije

    Ja sam tu.

    Zajednica te čeka.

    Ti izaberi način.